Studio Groene Vallei

login registreer

NieuwsZOMERLESSEN

  • Van 30 juni tot en met 17 augustus vervalt het gewone uurrooster in Studio Groene Vallei.
  • Om jullie de kans te bieden om te blijven bewegen engageren een aantal lesgevers zich om tijdens die periode te komen lesgeven.
  • Voor deze lessen geldt je beurtenkaart of abonnement niet. Je betaalt rechtstreeks aan de lesgever per les een bedrag van 9 euro.
  • De lesgevers zullen zelf het onthaal doen maar sluiten de deur van zodra de les begint. Kom dus zeker op tijd.
  • Welke lessen doorgaan, zien jullie op het uurrooster.
  • Vanaf 18 augustus wordt het volledige en uitgebreide uurrooster actief.
  • Misschien al goed om weten: elke woensdag om 18.00 is er zwangerschapsyoga, woensdag om 9.00 is er Iyengar yoga, op dinsdag om 20.00 is er nu ook vinyasa, op vrijdagochtend is er hatha yoga.

We wensen iedereen

een heerlijke, lichte en zonnige zomer toe!

LES OP FEESTDAG

Op Pinsterzondag én Pinkstermaandag gaan alle lessen gewoon door! Misschien het ideale moment om tijdens deze vrije dagen tijd te maken voor jezelf!

Op zondag is er hatha yoga en pilates voor elk niveau om 10.00. Op maandag kan je een basis pilatesles volgen of jezelf eens uitdagen in een intermediateles. Ook alle yoga-liefhebbers kunnen op maandag terecht. We beginnen om 19.00 met een toegankelijke beginnersles om dan om 20.00 je lichaam ten volle aan het werk te zetten in de vinyasa les.

 Misschien een ideaal moment om eens te komen kennismaken?

 

KADO TIP!

nog een kado nodig waar jezelf ook plezier van hebt?
maak iemand warm met deze bon en kom vanaf nu met je beste vriendin, oma, lief, buurvrouw, postbode, lievelingsacteur, collega of zelfs je leerkracht sporten!
of stuur hen gezellig op hun eentje naar studio groene vallei en gun jezelf een avondje rust in de zetel terwijl zij goed bezig zijn!!
45 euro voor 5 lessen

YOGA VOOR IEDEREEN

De ASUDRA yoga op woensdagavond krijgt een nieuw elan en is vanaf nu geschikt voor elk niveau!

Op donderdagavond kan je vier weken lang kennismaken met SOFT VINYASA. Een vloeiende yogavorm die je volledige lichaam aan het werk zet!

Tot binnenkort!!!

STUDENTEN

Studenten krijgen op vertoning van hun studentenkaart en mits ze minder dan 28 jaar zijn een korting van 20%.

Deze korting is niet-cummuleerbaar met andere kortingen.

JE REGISTRATIE LUKT NIET

Bij het registreren gaat er soms iets niet zoals je het wil en lukt het niet om in te schrijven. Meestal komt dit door je gekozen paswoord of gebruikersnaam; die moet uit één woord bestaan. Het kan ook voorkomen dat je gebruikersnaam of paswoord al ingenomen is, voeg dan één cijfer toe en je bent weer uniek! En soms heb je je al ooit geregistreerd maar ben je je inloggegevens vergeten. Stuur dan een mailtje naar info@studiogroenevallei.be en je oude account wordt verwijderd zodat je opnieuw kan beginnen. Succes!!

de pilates niveaus

introductie: hier worden de beginselen en basisoefeningen uitgebreid uitgelegd. Dit niveau is noodzakelijk als je nog nooit pilates hebt gevolgd. Je kan op elk moment met deze les starten. We raden je aan om deze les minimaal 2 à 3 maal te volgen.

Basic: Van zodra je voldoende kennis hebt hoe de pilatesoefeningen moeten worden uitgevoerd kan je naar dit niveau. Het tempo ligt hier nog vrij rustig en je kan op die manier de oefeningen perfectioneren.

Intermediate: Als een jaar mat hebt gevolgd kan je overgaan naar intermediate. De oefeningen worden uitgevoerd op een iets hoger tempo. 

Instappen op elk moment

In bijna al onze cursussen kan en mag men op gelijk welk moment inspringen. Ofwel doet de lesgever de oefeningen voor ofwel worden ze duidelijk uitgelegd zodat je kan volgen en een routine kan opbouwen. De ervaring zorgt er enkel voor dat je de oefeningen vlotter en beter uitvoert. Vergelijk jezelf niet met de gevorderde deelnemers, zij zijn ook ooit net zoals jij gestart en forceer je lichaam nooit! Voor de pilates cursus raden wij aan om altijd eerst een introductieles op dinsdag te volgen. Voor de tai chi is het beter om te beginnen met de aanvang van een nieuwe reeks. Op 26 september 2012 start een nieuwe reeks voor gevorderden en voor beginnelingen. Je kan hier nog tot zeker tot les 3 invallen.

Als je twijfelt, neem dan eerst een proefles, die kost slechts 5 euro.

Uitschrijven als je niet kan komen!

Schrijf je altijd uit als je niet kan komen!

Als je je hebt ingeschreven maar je kan toch niet komen, schrijf je dan uit. Dit uitschrijven gaat heel eenvoudig: ga naar onze site, log je in, ga naar het uurrooster, kies de les waarvoor je je wil uitschrijven, er zal automatisch een bericht 'uitschrijven' verschijnen. Klik hierop en bevestig de uitschrijving. Op die manier ben je nooit een beurt onnodig kwijt, hebben wij een goed zicht op het aantal deelnemers, wordt er niet onnodig op je gewacht en maak je plaats vrij voor anderen!!!

 

Bedankt!

Ziek of vakantie: wij verlengen je abonnement ....

Als je door vakantie minimum zeven opeenvolgende dagen afwezig bent dan verlengen wij gratis je abonnement. Ook als je zeven opeenvolgende dagen niet kunt meedoen wegens ziekte passen wij dit toe. Laat ons dit dan wel onmiddellijk weten enkel per email, info@studiogroenevallei.be, en stuur ons als bewijs een doktersattest en/of bewijs van vakantieboeking toe.

Enkel als hieraan wordt voldaan, kunnen wij uw abonnement verlengen met de dagen dat u geen les kunt volgen.

Wij passen je profiel aan en zullen uitkijken naar je terugkomst!