Studio Groene Vallei

login registreer

NieuwsUurrooster vanaf 17 augustus

zomerlessen

zomervakantie

Studio Groene Vallei sluit zijn deuren van 04/07 t/m 16/08.

Tijdens de sluiting worden er door een aantal lesgevers op eigen intiatief les gegeven.

Deelname bedraagt telkens 10 euro en dient rechtstreeks aan de lesgever te worden betaald.

maandag: 20.00-21.00: hatha yoga met Klaartje

woensdag: 10.15-11.15: asudra yoga met Johan

woensdag: 19.30-20.30: pilates met martine

donderdag: 11.00-12.00: qi gong met Johanna

donderdag: 19.00-20.00: yoga voor beginners met Klaartje

Kom op aub op tijd voor deze lessen want de deur sluit bij aanvang.

Lopende abonnementen worden tijdens de sluiting opgeschort.

ACRO yoga reeks

Heb je zin om op een speelse en uitdagende manier yoga te volgen? Wil je graag eens vliegen en zweven? Of wil je je benen en armen sterker maken door te tillen en te liften?

AcroYoga is een combinatie van  yoga en acrobatiek. Door gebruik te maken van de zwaartekracht en je lichaamsgewicht voer je met elkaar de meest vreemde kunstjes uit.

In deze reeks leer je stap voor stap en op een veilige manier figuren uit te voeren waarbij je zowel 'vlieger' als 'basis' kan zijn.

Op het einde van de vier weken zal je in staat zijn om basis acro houdingen uit te voeren en zal je lichaam sterker en meer gespierd  zijn.

Deze reeks is geschikt voor beginners als voor gevorderden.

* De betaling van deze les gebeurt rechtstreeks aan Kate, deelname kost € 15/les, € 48 euro voor vier lessen.

Inschrijven via acroyogagent@gmail.com of kom gewoon af (aub op tijd want de deur sluit om 17.30)

Lesgever Katherine is gepassioneerd door acrobatics en gek op yoga met een speelse twist. Liefhebber van tuimelingen, ondersteboven hangen, buitelen en draaien raakte ze na een workshop in 2005 gefascineerd door partner acrobatics en acroyoga. Sinds 2008 is ze hierin lesgever en ze voltooide ook haar Solar en Yoga Acroyoga opleiding met Jenny en Jason, naast talrijke andere acroyoga workshops en opledingen.

 

Tai Chi: altijd instappen mogelijk

Vanaf 04/03 start een nieuwe Tai Chi vorm: Wu Da: dit is een zeer langzame vorm die zowel elementen uit de qi-gong als de tai-chi heeft.Een zachte beweging vanuit balans en aandacht voor ademhaling. Het geeft rust en soepelheid, waarbij ademhaling en zachte stretchings een grote rol spelen.Het is een hele toegankelijke vorm die op elk gewenst moment te volgen is, zowel voor beginners als gevorderden. Bij Qi-gong  worden bewegingen een aantal keer achter elkaar herhaald samen met de ademhaling. Bij Tai-chi zijn het allemaal verschillende bewegingen achter elkaar, dus je herhaalt niet dezelfde bewegingen.

Elke woensdag van 19.30 tot 20.30.

workshop KALARIPAYAT 21/06

Daag jezelf uit en oefen je lenigheid, snelheid, uithoudingsvermogen en focus in een wervelende workshop.
Kalaripayat is Oosterse gevechtskunst afkomstig uit het zuiden van India. Via een reeks beenbewegingen, rugoefeningen en dierenposities train je je uithoudingsvermogen en lenigheid. Een deel van de les gaat over focus en aarding.
Kalaripayat maakt je soepel en snel en verbetert je concentratie.
In de workshop komen de basisbewegingen aan bod: beenbewegingen, dierenposities en afweertechnieken.

Zondag 21/06 van 11.30 tot 13.30.

Inschrijven via info@studiogroenevallei.be.
Deelname: 15 euro voor vroege boekers voor 1 maart, daarna 20 euro.

KADO TIP!

nog een kado nodig waar jezelf ook plezier van hebt?
maak iemand warm met deze bon en kom vanaf nu met je beste vriendin, oma, lief, buurvrouw, postbode, lievelingsacteur, collega of zelfs je leerkracht sporten!
of stuur hen gezellig op hun eentje naar studio groene vallei en gun jezelf een avondje rust in de zetel terwijl zij goed bezig zijn!!
55 euro voor 5 lessen

YOGA VOOR IEDEREEN

De ASUDRA yoga op woensdagavond krijgt een nieuw elan en is vanaf nu geschikt voor elk niveau!

Op donderdagavond kan je vier weken lang kennismaken met SOFT VINYASA. Een vloeiende yogavorm die je volledige lichaam aan het werk zet!

Tot binnenkort!!!

STUDENTEN

Studenten krijgen op vertoning van hun studentenkaart en mits ze minder dan 28 jaar zijn een korting van 20%.

Deze korting is niet-cummuleerbaar met andere kortingen.

JE REGISTRATIE LUKT NIET

Bij het registreren gaat er soms iets niet zoals je het wil en lukt het niet om in te schrijven. Meestal komt dit door je gekozen paswoord of gebruikersnaam; die moet uit één woord bestaan. Het kan ook voorkomen dat je gebruikersnaam of paswoord al ingenomen is, voeg dan één cijfer toe en je bent weer uniek! En soms heb je je al ooit geregistreerd maar ben je je inloggegevens vergeten. Stuur dan een mailtje naar info@studiogroenevallei.be en je oude account wordt verwijderd zodat je opnieuw kan beginnen. Succes!!

de pilates niveaus

introductie: hier worden de beginselen en basisoefeningen uitgebreid uitgelegd. Dit niveau is noodzakelijk als je nog nooit pilates hebt gevolgd. Je kan op elk moment met deze les starten. We raden je aan om deze les minimaal 2 à 3 maal te volgen.

Basic: Van zodra je voldoende kennis hebt hoe de pilatesoefeningen moeten worden uitgevoerd kan je naar dit niveau. Het tempo ligt hier nog vrij rustig en je kan op die manier de oefeningen perfectioneren.

Intermediate: Als een jaar mat hebt gevolgd kan je overgaan naar intermediate. De oefeningen worden uitgevoerd op een iets hoger tempo. 

Instappen op elk moment

In bijna al onze cursussen kan en mag men op gelijk welk moment inspringen. Ofwel doet de lesgever de oefeningen voor ofwel worden ze duidelijk uitgelegd zodat je kan volgen en een routine kan opbouwen. De ervaring zorgt er enkel voor dat je de oefeningen vlotter en beter uitvoert. Vergelijk jezelf niet met de gevorderde deelnemers, zij zijn ook ooit net zoals jij gestart en forceer je lichaam nooit! Voor de pilates cursus raden wij aan om altijd eerst een introductieles op dinsdag te volgen. Voor de tai chi is het beter om te beginnen met de aanvang van een nieuwe reeks. Op 26 september 2012 start een nieuwe reeks voor gevorderden en voor beginnelingen. Je kan hier nog tot zeker tot les 3 invallen.

Als je twijfelt, neem dan eerst een proefles, die kost slechts 5 euro.

Uitschrijven als je niet kan komen!

Schrijf je altijd uit als je niet kan komen!

Als je je hebt ingeschreven maar je kan toch niet komen, schrijf je dan uit. Dit uitschrijven gaat heel eenvoudig: ga naar onze site, log je in, ga naar het uurrooster, kies de les waarvoor je je wil uitschrijven, er zal automatisch een bericht 'uitschrijven' verschijnen. Klik hierop en bevestig de uitschrijving. Op die manier ben je nooit een beurt onnodig kwijt, hebben wij een goed zicht op het aantal deelnemers, wordt er niet onnodig op je gewacht en maak je plaats vrij voor anderen!!!

 

Bedankt!

Ziek of vakantie: wij verlengen je abonnement ....

Als je door vakantie minimum zeven opeenvolgende dagen afwezig bent dan verlengen wij gratis je abonnement. Ook als je zeven opeenvolgende dagen niet kunt meedoen wegens ziekte passen wij dit toe. Laat ons dit dan wel onmiddellijk weten enkel per email, info@studiogroenevallei.be, en stuur ons als bewijs een doktersattest en/of bewijs van vakantieboeking toe.

Enkel als hieraan wordt voldaan, kunnen wij uw abonnement verlengen met de dagen dat u geen les kunt volgen.

Wij passen je profiel aan en zullen uitkijken naar je terugkomst!