Kunstgras

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor kunstgras, als oplossing voor hun grasveld. De kosten vallen vaak in het niet wanneer vergeleken met de talloze uren, en het geld dat benodigd is om een natuurlijk grasveld mooi te houden. Het kan jouw lifestyle veranderen, en een impact op het milieu hebben, vanwege een reductie van het waterverbruik, alsmede de chemicaliën die gebruikt worden voor een natuurlijk gazon. Lees onze tips hieronder waarom je hebt beste kunstgras kunt kopen voor in je tuin.

Kunstgras biedt tal van mogelijkheden

Het mooiste kenmerk van kunstgras is wellicht dat dit type gras tal van mogelijkheden biedt qua kleur, hardheid, grashoogte, et cetera. Wat jouw wensen ook zijn: hert is zonder meer mogelijk. Of het gras nu paars, groen of blauw dient te worden: het valt allemaal regelen.

Deze grassort is een goede investering

Wie kiest voor onecht gras, doet – vooral op de lange termijn – een goede investering. Vooral omdat niet echt gras erg lang meegaat en dus een aankoop is di zich gaat uitbetalen!

Het gras is gemakkelijk te leggen

Een pro van kunstgras is dat deze grassoort heel eenvoudig te leggen is: uitrollen, vastmaken (via lijm en/of pinnen), that’s it!

Het verschil met echt gras is niet te zien

Kunstgras is tegenwoordig zo goed gemaakt, dat het niet met het blote oog van echt gras te onderscheiden is. Voor de uitstraling en aanblik van het gras maakt het geen verschil of je kunstgras of echt gras in de tuin hebt liggen.

Minder wassen en poetsen

Als belangrijk voordeel van kunstgras geldt het feit dat kinderen en dieren niet vies worden door dit gras. Modder, groene strepen in de kleding, een vieze hond: al dit soort nare bijverschijnselen die op gewoon gras voorkomen, ontbreken bij onecht gras.

Sterk en krachtig

Kunstgras is sterk en krachtig. Er kunnen speeltoestellen zoals een glijbaan op gezet worden, zonder dat het gras beschadigd raakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *